SumUp

SumUp  is een toonaangevend mobile-point-of-sale-bedrijf. Vanuit het niets was het er ineens om vanaf de start in 2012 uit te groeien tot een toonaangevend bedrijf binnen Europa.  Doel: de betaalsector veranderen. En dat is gelukt. De mobiele betaalsystemen van SumUp staat als zeer goed te boek en bieden je als ondernemer ruim voldoende flexibiliteit. Belangrijker nog, je kunt de klant voortaan overal laten betalen met creditcard, smartphone en de pinpas. De rol van contant geld lijkt uitgespeeld.

SumUp
SumUp

Met SumUp loop je geen omzet en geld meer mis

Als je kijkt naar de mobiele betaalsystemen van SumUp dan kun je als ondernemer gebruik maken van een air pinapparaat en een 3G pinapparaat. Daarbij biedt SumUp handige accessoires die het betaalproces nog eenvoudiger maken. Je wilt als ondernemer je klanten overal de kans bieden om te betalen. Het is simpelweg een must, want als ondernemer kun en wil je nergens omzet en dus geld laten liggen omdat je de klant niet de kans geeft te betalen. Met een air pinapparaat van SumUp loop je nooit geld mis.

Ook geschikt voor Google Pay en Apple Pay

Het air pinapparaat en de smartphone maken dat je nu altijd en overal betalingen kunt verwerken.  Dit kan contactloos, de klant kan zijn betaalkaart ook in het apparaat steken. Het apparaat ondersteunt ook smartphone betalingen en dus ook die van Google Pay en Apple Pay. Helemaal revolutionair is het 3G pinapparaat dat SumUp je te bieden heeft. Nu is zelfs een smartphone overbodig. Je hoeft dus alleen maar steeds het 3G pinapparaat mee te nemen om je klanten altijd de mogelijkheid te bieden om te betalen.

Ook zonder smartphone

Opvallend aan het 3G pinapparaat is de snelheid. Nooit eerder, zo ga je ervaren,  ging het betaalproces zo snel. Ook jij als ondernemer hebt het gemakkelijk. Je voert het bedrag in, drukt op het groene vinkje en bent verder klaar. Ook met het 3G pinapparaat kun je prima contactloze betalingen accepteren, het apparaat heeft de pin & chip functie en  ook smartphone betalingen zijn nu  prima mogelijk. Met de 3G pinautomaat van SumUp laat je de smartphone dus ook gewoon thuis. De betalingen van de klant gaan er gewoon om door.

Kies voor een kassasysteem of voor een bonnenprinter

SumUp neemt betalingen en het gehele proces bijzonder serieus. Dat is nadrukkelijk terug te zien als je kijkt naar de accessoires die het naast de pinapparaten aanbiedt  Zo is er onder meer een tablet standaard,  een handig print of sale kassasysteem en een bonnenprinter van dit merk beschikbaar. Het maakt de betalingen gemakkelijker en professioneler.  Je kunt ook overwegen om een EAN code scanner aan te schaffen. Behalve mobiele betaalsystemen biedt deze aanbieder ook complete kassasystemen.

Zo ben jij als ondernemer klaar voor de toekomst

SumUp wilde de wereld van de betalingen veranderen en daarin is het geslaagd. De kwalitatief uitstekende apparaten  worden bovendien voor zeer betaalbare prijzen aangeboden.  Wil je de apparaten van SumUp vergelijken met de producten van andere aanbieders, kijk dan elders op dit platform. Want pas als je alle aanbieders met elkaar vergeleken hebt, kun je een weloverwogen keuze maken. Je check de kosten die je maakt, vergelijkt de apparaten  op de transactiekosten en besluit vervolgens of je gaat kopen of eventueel huren. Voor frequent gebruik is kopen vrijwel altijd de beste optie overigens. Gebruik je de mobiele pinapparaten slechts incidenteel, dan zou je kunnen huren. Hoe dan ook, met SumUp ben je klaar voor de toekomst. En voor het heden.  En dat is bepaald niet onbelangrijk wil je je als ondernemer blijven onderscheiden.