Mobiel pinapparaat

mobiel pinapparaat

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van een mobiel pinapparaat. Ondernemers zijn in eerste instantie vooral verrast door de lage kosten voor een mobiel pinapparaat. In tegenstelling tot een vaste betaalautomaat vallen de kosten erg laag uit. Een mobiel pinapparaat heeft voordelen voor zowel de ondernemer als de klant. Je kunt elders op dit platform kennis maken met de aanbieders van de mobiele betaalautomaten. Vergelijk ze en besluit vervolgens of je een mobiel pinapparaat koopt of huurt. Als ondernemer ademt het aanbieden van een mobiel pinapparaat professionalisme uit. Jij biedt de klant immers de kans om gewoon met de pinpas, de creditcard of de smartphone te betalen. Waar je ook bent.

Koop of huur je een mobiel pinapparaat?

Er is wel iets te kiezen als je als ondernemer besluit een mobiel pinapparaat te kopen of te huren. Kopen of huren is een eerste afweging die je moet maken. Je kunt daarnaast kiezen voor een aanbieder die een vast bedrag per maand vraagt of voor een mobiel pinapparaat dat slechts de kosten per transactie in rekening brengt. Je kunt besluiten een apparaat met een eigen simkaart te kopen, er zijn automaten die gebruik maken van 3G en ook wat betreft de uitstraling en de kleuren heb je ruim voldoende keuzemogelijkheden. De mobiele pinautomaat heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. En dat in alle opzichten. De mobiele apparaten draaien uitstekend op zowel iOS en Android en bij het apparaat krijg je de beschikking over een speciale app. Die app wordt uiteindelijk het zenuwcentrum van de pinbetalingen.

De mobiele apparaten voldoen aan alle mogelijke veiligheidseisen

Uiteraard zijn de beschikbare apparaten allemaal streng gecontroleerd en voldoen ze aan alle geldende veiligheidseisen. Dat maakt dat er steeds veilig betaald kan worden. Die garantie kun jij je klant altijd geven. Mobiele apparaten zijn sneller en ze accepteren alle mogelijke betaalkaarten. Ook afrekenen met de smartphone, met Apple Pay en Google Pay bijvoorbeeld, is prima mogelijk. In alles is rekening gehouden met de reizende ondernemer. De batterijduur van de apparaten bijvoorbeeld,  is meer dan uitstekend.

Zonder mobiel pinapparaat dreig je als ondernemer de boot te missen

Je doet zaken op de markt, maakt een deal rond als aannemer op locatie of je bent thuiskapper. Omdat er steeds minder contant geld in omloop is, moet je als moderne ondernemer wel de optie bieden om met de pinpas, de creditcard of met de smartphone te betalen. Doe je dat niet of kun je dat niet, dan dreig je de slag als ondernemer te missen. Betalen met betaalkaart of smartphone is de nieuwe standaard. Nu al zijn er winkels die werken met het pin-only principe. Contant geld zal meer en meer verdwijnen.

Prima te betalen, ook voor de kleinere ondernemer

In tegenstelling tot de vaste betaalautomaten, is een mobiel pinapparaat nog prima te betalen. Kies je voor huren, dan bespaar je de eenmalige investering. En zo zijn er opties voldoende opties die het ook voor de kleinere ondernemers mogelijk maken om met een mobiele betaalautomaat te werken. En dat verrast de ondernemer nog steeds. Het aanbod dan. Dat is met de groei van het aantal aanbieders alleen meer groter geworden. De apparaten zijn bovendien kwalitatief uitstekend en worden steeds beter. Je krijgt als ondernemer steeds meer opties die betalen erg gemakkelijk maken. Werken met een mobiel pinapparaat is prettig voor zowel de klant als voor de ondernemer.

Kijk, vergelijk en ga voor aankoop of huur van een mobiele pinautomaat

Redenen genoeg dus om ook te kiezen voor een van de mobiele pinapparaten die beschikbaar zijn. Om een goed overzicht te krijgen van wat beschikbaar is, kijk je elders op dit platform. Daar worden de verschillende aanbieders aan je voorgesteld. Vervolgens kun je ze prima vergelijken en betalen of je een apparaat gaat kopen of gaat huren.