Pinapparaat strandtent

Ook bij de gemiddelde strandtent zijn ze maar wat blij met het mobiele pinapparaat voor de strandtent. Mobiele betaalsystemen bieden toch al heel erg veel voordelen. Neem alleen al de aantrekkelijke prijs, zeker afgezet tegen de vaste pinapparaten die je van de banken kunt kopen en huren. Met de mobiele betaalsystemen is het voor de klant mogelijk om altijd en overal te betalen. Dus ook in en rond de strandtent. Moest je vroeger bij het afrekenen naar de pinautomaat om af te rekenen, nu komt het mobiele pinapparaat strandtent naar jou toe. Over service gesproken.

pinapparaat strandtent
pinapparaat strandtent

De opmars van het pinapparaat strandtent en van het nieuwe betalen

De opmars van het pinapparaat strandtent heeft alles te maken met de opmars van het nieuwe betalen. Mensen betalen tegenwoordig eigenlijk nog uitsluitend met de pinpas, creditcard en met de smartphone. Van genoemde opties is betalen met de smartphone het nieuwst. De verwachting is dan ook dat contactloos betalen met je telefoon zich de komende jaren sterk door zal ontwikkelen. En zo is de betaalwereld steeds in beweging. Zaak voor jou als ondernemer om mee te bewegen.

Cash geld speelt amper nog een rol van betekenis

Het werkt veel prettiger met een speciaal mobiel pinapparaat strandtent. Afrekenen gaat sneller en zonder problemen. Een ander significant voordeel is dat er zo nog amper contant geld in omloop is. Dat maakt het eigenlijk in alle winkels een stuk veiliger. Er is voor overvallers bijvoorbeeld, vrijwel niets meer te halen nu cash geld in winkels en strandtenten amper nog een rol van betekenis speelt. Voorheen sloegen de zenuwen bij veel medewerkers van winkels en andere zaken toch toe als sluitingstijd naderde. Nu is dat duidelijk anders.

Contactloos of steek gewoon de betaalkaart in het apparaat

In vergelijking met de vaste pinautomaat die je van een bank huurt of loopt, kunnen dezelfde betaalmethodes worden geaccepteerd. Contactloos betalen is dus een optie op het pinapparaat voor de strandtent, je kunt echter ook gewoon de betaalkaart in het apparaat steken. Herkenbaar dus voor de klanten. Nog een voordeel van het gebruiken van mobiele betaalsystemen is dat als je een apparaat koopt, je te maken krijgt met maandelijkse kosten. Je bent eenmalig het aankoopbedrag kwijt en betaalt verder alleen een klein percentage per pintransactie. Doorgaans heb je het betaalde geld binnen twee dagen op je eigen rekening.

Met simkaart en eventueel extra functionaliteiten

Wat betreft de werking van het pinapparaat strandtent kunnen er wel wat verschillen bestaan. Zo heb je uitvoeringen met een eigen simkaart en heb je apparaten die werken op wifi en op 3 of 4G. De functionaliteiten kunnen bovendien verschillen, al word het apparaatje dan wel vaak ietsje duurder. Wil jij als ondernemer en trotse eigenaar van een strandtent een maximale omzet scoren, dan moet je de consument wel de moderne betaalmethodes aanbieden. Dat doe je dus door te kiezen voor een van de vele mobiele pinautomaten die beschikbaar zijn. Vaak werkt de cardreader op Bluetooth en werkt het betaalsysteem perfect mits je smartphone of tablet maar verbinding heeft. Je hebt nu echter ook al apparaten die het ook zonde smartphone kunnen. En zo is de betaalwereld voortdurend in beweging. Zaak om als ondernemer steeds mee te bewegen.

Hier worden de aanbieders van mobiele pinapparaten aan je voorgesteld

Voor je tot aankoop van een pinapparaat strandtent overgaat, kun je elders op dit platform prima de verschillende apparaten met elkaar vergelijken. De bekende aanbieders worden daar nader aan je voorgesteld. Op basis van de aankoopprijs, functionaliteit en de kosten per transactie kun je de apparaten prima met elkaar vergelijken. Heb je dat gedaan, dan koop of huur je dat apparaat dat voldoet aan jouw specifieke wensen.