CCV

CCV staat in de eerste plaats voor veilig betalen. Het staat eveneens voor ruim zestig jaar ervaring in de betaalwereld en voor de beste betaaloplossingen. Meer dan ooit verandert de betaalwereld. Contant wordt er amper nog afgerekend en wil je als ondernemer je klanten wel altijd de mogelijkheid bieden om te betalen, dan moet jij je begeven in de wereld van de mobiele betaalsystemen. In die wereld speelt CCV een toonaangevende rol. Een ding is zeker, met de betaaloplossingen van CCV laat je nergens meer geld en omzet liggen.

CCV
CCV

Laat klanten populair betalen: met smartphone, pinpas of creditcard

Snel, veilig en betrouwbaar. Het zijn zomaar wat kenmerken van CCV, dat het verwerken van betalingen mogelijk maak op online en offline wijze, op mobiele wijze en gewoon vast op de toonbank. Met een mobiele pinautomaat van CCV biedt jij je klanten de mogelijkheid om op ‘populaire’ wijze te betalen. Onder deze moderne manieren van betalen vallen betalen met je pinpas, creditcard en met de smartphone.  Uiteraard zijn ook betalingen met de Maestro,  V Pay, Mastercard, Paysonic en Visa. Daarmee biedt CCV een alles in een betaaloplossing.

Cash is er nog steeds, er wordt nog amper mee betaald

Het is heel simpel. Ben jij als klant vaak onderweg en wil je ook dan je klanten de mogelijkheid bieden om te betalen, dan heb je een mobiel pinapparaat nodig. Heb je dat niet, dan kunnen zomaar mooie deals aan je neus voorbij gaan. De tijd dat er contant afgerekend werd, ligt achter ons. Cash geld zal nog wel even blijven, er wordt echter amper nog mee betaald. Het feit dat er al zogenaamde pin-only winkels in ons land zijn, vertelt het gehele verhaal.

Klanten kunnen nu altijd en overal afrekenen

Kiezen voor CCV is kiezen voor de mogelijkheid om je klanten altijd en overal af te kunnen laten rekenen. Je kunt je mobiele pinapparaat verbinden via wifi, 4G en Bluetooth.  De producten van CCV voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen. Ook typisch CCV is de zeer gemakkelijke bediening, de gebruiksvriendelijkheid dus. CCV is overigens breder actief in de betaalwereld. Zo kan het je ook vaste betaalautomaten aanbieden en is het specialist in kassasystemen.

CCV staat bekend als betrouwbaar, vooruitstrevend en om de hoogwaardige betaaloplossingen

CCV is een rasecht familiebedrijf met al ruim zestig jaar ervaring in de branche.  Het staat te boek als betrouwbaar en vooruitstrevend en als een aanbieder van hoogwaardige betaaloplossingen. Hoe zich dat verhoudt ten opzichte van andere mobiele pinapparaten? Check dat elders op dit platform, hier op mobielebetaalsystemen.nl dus.  Daar maak je kennis met de andere aanbieders van mobiele betaalsystemen. Je kunt ze vervolgens prima met elkaar vergelijken.  De verschillen tussen een apparaat van CCV en andere merken kunnen liggen in de eenmalige kosten, de transactiekosten en ook of je een mobiele pinautomaat gaat kopen of gaat huren.

Voor kleine ondernemers een onmisbare tool

Elke kleine ondernemer vaart in elk geval wel bij dergelijke mobiele betaalsystemen. Ook als je vaak op locatie werkt is dat het geval. Met een mobiele pinautomaat van CCV en van de andere aanbieders laat je als ondernemer niets meer liggen. En dat kan ook simpelweg niet in de huidige maatschappij waar elke ondernemer vecht voor zijn voortbestaan.