Pinapparaat foodtruck

Ben jij de trotse eigenaar van een foodtruck, dan verdien jij je geld doorgaans op locatie. En dus is het van essentieel belang dat je de beschikking hebt over een speciaal pinapparaat foodtruck beschikt. Het betreft een mobiel pinapparaat dat ongeacht op welke locatie het voor de klanten mogelijk maakt om te betalen. In de moderne wereld gelden nieuwe normen. En dus driegt bijvoorbeeld cash geld te verdwijnen en zijn betalen met je pinpas, creditcard en smartphone onderdelen van het nieuwe betalen.

pinapparaat foodtruck
pinapparaat foodtruck

 

Mobiele betaalsystemen zijn aanzienlijk goedkoper dan de vaste uitvoeringen van een bank

Een pinapparaat foodtruck is dus een mobiel pinautomaat. Deze apparaten zijn aanzienlijk voordeliger dan een vast pinapparaat die je van de banken huurt of koopt. De mobiele betaalsystemen zijn er speciaal voor de kleine ondernemers en de middelgrote bedrijven. Grootste voordeel is dat ze aanzienlijk goedkoper zijn als de vaste uitvoeringen van de banken. Nog een groot voordeel is dat je met de mobiele pinapparaten het voor de klant altijd en overal mogelijk maakt om te betalen. Dat betekent dat jij als ondernemer ook nergens meer geld laat liggen.

Op wifi of met een eigen simkaart of 4G

Een pinapparaat foodtruck kan werken met een eigen simkaart, ze kunne ook prima werken met wifi, 3G of 4G. Doorgaans is sprake van een cardreader, doe je een beroep op een smartphone of tablet en gebruik je een speciale app. Er zijn echter ook alweer mobiele pinapparaten die het prima zonder smartphone kunnen. Een pinapparaat foodtruck is elke werkdag opnieuw je steun en toeverlaat. Het compacte apparaatje laat zich gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Dan weet je zeker dat de klant altijd en vanaf elke locatie kan betalen. Beste een prettige gedachte toch?

Zo ben je klaar voor de toekomst

Cash geld? Het is er nog wel maar niemand weet precies waar. Betalen met de pinpas, creditcard en smartphone is het nieuwe betalen. De verwachting is dat zeker het betalen met de smartphone steeds verder uitgerold gaat worden. Met een speciaal pinapparaat foodtruck ben jij overal op voorbereid in elk geval. Ben je toekomstproof. Wat een voordeel is van het nieuwe betalen is wel dat er amper nog contant geld is bijvoorbeeld een foodtruck en in winkels aanwezig is. Daarom ook is sprake van een veel veiligere situatie. Gelddrivers en andere mensen met minder goede bedoelingen hebben hun werkterrein verlegd. Zij zoeken hun heil wel anders.

Verschillende functionaliteiten voor iets meer geld

Behalve een klein percentage per transactie blijf je met het mobiele pinapparaat foodtruck gevrijwaard van maandelijkse kosten. Het aanschafbedrag logt bovendien laag. Behalve de verschillende verbindingsmogelijkheden kunnen de apparaten ook verschillen wat betreft de functionaliteiten. De een kan net iets meer dan een ander. Vaak lees je dat af aan de prijs dat voor een apparaat gevraagd wordt. Het grootste voordeel is en blijft toch echt dat de klant altijd en overal kan betalen. Die optie moet je ook gewoon bieden tegenwoordig. Vrijwel niemand die nog een paar losse euro’s of een tientje in de broekzak heeft.

Eerst vergelijken, dan pas kopen

Voor je nou een pinapparaat foodtruck uitzoekt, check dan elders op dit platform de verschillende aanbieders van mobiele pinapparaten. Vervolgens kun je de apparaten met elkaar vergelijken, onder meer op basis van de transactiekosten, de aanschafprijs en de functionaliteiten. Heb je dat gedaan, dan kun je precies dat mobiele pinapparaat kiezen dat aansluit bij jouw specifieke wensen. Overigens kun je de apparaten zowel kopen als huren.