Pinapparaat winkel

Zeker voor de kleinere en middelgrote bedrijven is de aanschaf van een mobiel betaalsysteem gunstiger dan de aanschaf van een relatief duur apparaat die je van de bank koopt of huurt. Dan namelijk ben je vaak zo rond de duizend euro lichter. Dat is veel meer dan wanneer je kiest voor een mobiel betaalsysteem. En zo zijn er meer redenen om een mobiel pinapparaat winkel te kiezen.

pinapparaat winkel
pinapparaat winkel

Pinapparaat winkel ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven

Het mobiele pinapparaat winkel is het betaalbare alternatief voor de dure apparaten die banken aanbieden. Zeker de kleinere en middelgrote bedrijven kunnen prima met het mobiele pinapparaat in de winkel uit de voeten. Dit hangt af van het transactievolume en de omzet die je maakt. Voor de duidelijkheid; voor een goed draaiende supermarkt is een pinautomaat van de bank een beter idee. Winkeliers, taxichauffeurs, thuisbezorgdiensten en mensen die op de markt staan zweren ondertussen bij het pinapparaat in de winkel.

Een mobiel pinapparaat winkel is vooral veel voordeliger

Ondernemers met relatief weinig pintransacties zijn veel voordeliger uit met een mobiel pinapparaat winkel. Voor kleinere ondernemers kan een duur systeem van de bank vaak nooit uit. Met de mobiele betaalsystemen van tegenwoordig kan dat prima. Voordeel is dat je de mobiele pinapparaten overal mee naar toe kunt nemen. Je hebt ze met een eigen simkaart, en je hebt ze die verbinden via wifi en 3G of 4G. Het pinapparaatje is zo compact , dat je ‘m zo in je broekzak steekt.

Veiliger in winkels vanwege het ontbreken van contant geld

De voordelen van een pinapparaat winkel binnen het aanbod van de mobiele betaalsystemen zijn evident. Je biedt in de eerste plaats de klant de mogelijkheid te betalen, zonder contant geld. Met cash betalen is uit. Het kan nog steeds maar er is vrijwel niemand die nog gebruik maakt van deze optie. Daardoor is er dus beduidend minder (lees: amper) nog contant geld in de winkels aanwezig. Dat maakt het meteen een stuk veiliger. Voor overvallers en mensen die op zoek zijn naar geld is er dus niets eer te winnen bij de winkeliers. Het mobiele pinapparaat voor de winkel accepteert gewoon dezelfde pinpassen en creditcards zoals de automaten van banken dat ook doen.  Je bent op deze manier bovendien vaak geen kosten per maand verschuldigd. Vaak volstaat de vergoeding die per transactie gerekend wordt. Dat is een klein percentage van het door de klant betaalde bedrag. Je hebt dus per saldo niet te maken met vaste kosten

Wel de lusten maar veel minder de lasten

Behalve een betaalsysteem of kaartlezer heb je dus in feite alleen een telefoon en tablet nodig om een transactie tot stand te brengen. Mits er dus maar sprake is van een wifi verbinding of als een 3G of 4G verbinding gelegd kan worden. Je zou kunnen zeggen dat je op deze manier wel de lusten maar veel minder de lasten hebt van het betaalsysteem. En daar tekenen de meeste ondernemers blind voor. Belangrijk is ook dat je door het gebruik van een dergelijk systeem dat het voor klanten mogelijk maakt altijd en overal te betalen. Zo laat je als ondernemer nooit meer ergens geld en omzet liggen.

Eerst vergelijken, dan pas kopen

Geld bespaar je door voor je zomaar een mobiel betaalsysteem koopt eerst de verschillende apparaten van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Dat kan prima elders op dit platform, op mobielebetaalsysten.nl dus. Maak kennis met de verschillende aanbieders, vergelijk de eenmalige kosten, de kosten per transactie en vergelijk ook de functionaliteiten van het mobiele pinapparaat. Pas dan kun je een weloverwogen keuze maken.