Pinapparaat kapper

Het is ondertussen duidelijk; kleinere en middelgrote bedrijven kunnen meer dan uitstekend uit de voeten met mobiele pinapparaten. Grootste voordeel van een mobiel betaalsysteem voor kleinere ondernemers is wel de prijs. Voor een vaste pinautomaat via een van de banken moet vaak behoorlijk in de buidel getast worden. Daarom is een mobiel pinapparaat en kapper tegenwoordig een normale combinatie geworden. Pinapparaat kapper maakt het voor kappers mogelijk om ook ‘uit knippen’ te gaan. Bij de mensen thuis kan vervolgens met het mobiele pinapparaat betaald worden door de kortgeknipte klant. Een mobiel pinapparaat voor de kapper betekent dat er betaald kan worden met pinpas, creditcards en ook met smartphones.

Pinapparaat kapper
Pinapparaat kapper

Het einde dreigt voor contant geld, pinapparaat voor kapper ook erg in trek

Met de opkomst van de mobiele betaalsystemen is het einde in zicht voor contant geld. Het is er nog wel degelijk, het wordt echter amper gebruikt. Mensen betalen veelal met de pinpas, creditcard en sinds enige tijd ook met de smartphone. De verwachting is dat de betalingen met de smartphone een sterke groei door zullen maken. Betalen met de smartphone betekent contactloos betalen, en die optie biedt het pinapparaat kapper uiteraard ook.

Zo kan de klant altijd en overal betalen

Voor specifiek het pinapparaat en kapper geldt nog eens het voordeel dat zich onder de kappers ook veel thuiskappers bevinden. Die doen hun werk op locatie en die groep dient er rekening mee te houden dat de consument vaak geen contant geld thuis heeft. Dus moet je als ondernemer zorgen dat ze altijd anders kunnen betalen. Dit kan dus prima met een mobiel pinapparaat. Die apparaten heb je in verschillende uitvoeringen. Je hebt ze met bijvoorbeeld een eigen simkaart en dus onafhankelijk va de smartphone, je hebt ze echter ook die werken met een wifi, een 3G of een 4G verbinding, Dit maakt dat je met het perfecte pinapparaat voor de kaper de klant altijd en overal kunt laten betalen. En zo laat je dus negens geld en omzet liggen.

De voordelen van mobiele betaalsystemen

Het werken met mobiele betaalsystemen heeft nadrukkelijke voordelen, behalve de al genoemde prijs. Je geeft zo als kapper namelijk elke klant altijd en overal de kans om meteen te betalen. Werken met een mobiel pinapparaat maakt ook meteen dat er beduidend minder contant geld in de winkels of in de kapsalon aanwezig is. Dat maakt werken meteen een stuk veiliger. Ook mensen met minder goede bedoelingen weten dat er vrijwel geen cash meer te halen is bij winkels en kapsalons. Die zoeken hun heil wel ergens.

Percentage van elke transactie

Hoewel voordeliger accepteert het pinapparaat voor de kapper exact dezelfde pinpassen en creditcards als dat de banken doen. Je hoeft bovendien vaak geen vaste kosten per maand te voldoen. Je betaalt middels een percentage van elke transactie. Dat percentage verschilt per aanbieder. Behalve een betaalsysteem in de vorm van een kaartlezer heb je dus vaak een smartphone of een tablet nodig om betalen mogelijk te maken. Je voert va een speciale app het te betalen bedrag in en de klant betaalt ofwel contactloos of door de pas in het apparaat te steken. Net zoals mensen dat gewend zijn. Het mobiele pinapparaat en de kapper zijn ondertussen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het maakt het werk van de kapper in elk geval een stuk gemakkelijker.

Vergelijk de apparaten eerst grondig met elkaar, dan kan je al geld besparen

Als kapper check je echter eerst een andere pagina op dit platform. Daar namelijk, kun je nader kennismaken met de aanbieders van mobiele betaalsystemen. Je vergelijkt ze gemakkelijk op basis van onder meer de eenmalige kosten en de transactiekosten. Vervolgens koop of huur je het voor jou perfecte apparaat.