Pinapparaat restaurant

Zeker voor de kleinere ondernemers maar ook voor middelgrote ondernemers  is het verstandig en voordelig te kiezen voor een mobiel pinapparaat restaurant. Restauranthouders doen dit in eerste instantie al vanwege de prijs. Het aanschaffen van een vaste pinautomaat die je koopt of huurt van een bank is veel duurder dan wanneer je een mobiel pinapparaat voor het restaurant koopt of huurt. Want die keuze heb je doorgaans als je besluit voor een mobiel betaalsysteem te kiezen.

pinapparaat restaurant
pinapparaat restaurant

Het nieuwe betalen

Het pinapparaat restaurant biedt meer voordelen dan alleen de prijs. Het zorgt er in elk geval voor dat je toekomstproof bent en helemaal tegemoet kunt komen aan de wens van de consument en het ‘nieuwe betalen’. Het nieuwe betalen luidt meteen ook het afscheid in van contant geld. Het is er gewoon nog steeds, maar de mensen die het gebruiken moet je met een zaklampje zoeken.  Met een speciaal pinapparaat restaurant maak je contactloos betalen met de smartphone mogelijk. Uiteraard kan er ook met de pinpas en de creditcard betaald worden. Dat kan overigens ook door de betaalkaart in het apparaat te steken. Zoals je dat eigenlijk ook gewend bent.

Handig voor op het terras

Zeker tijdens de zomermaanden is een mobiel pinapparaat handig voor als je een terras bij de zaak hebt. Mensen kunnen dan gewoon aan tafel afrekenen en hoeven daarvoor niet het restaurant in.  Het overal en altijd af kunnen rekenen is een van de sterke punten van een mobiel betaalsysteem. Behalve restauranthouders is het dus geschikt voor mensen die hun werk op locatie doen en de klant meteen willen laten betalen. En wat dacht je als je op de markt staat.  Perfect dan hoor, zo’n mobiel pinapparaat.

Pinapparaat restaurant geschikt als sprake is van relatief weinig pintransacties

Grosso modo kun je stellen dat de bedrijven die relatief minder pintransacties te verwerken krijgen beter kunnen kiezen voor een mobiel betaalsysteem. In dit geval een speciaal pinapparaat restaurant dus. Relatief weinig moet je zien afgezet tegen de transacties die de gemiddelde supermarkt te verwerken krijgt. Want de grootgrutters kunnen weer beter met de vaste pinautomaten van de banken uit de voeten. Die investering kan voor dergelijke grote bedrijven wel uit.

Laat de klant altijd en overal betalen

Met een speciaal pinapparaat restaurant ofwel een mobiel betaalsysteem, ben jij voortaan in staat om de klant altijd en overal te laten betalen. Niet elk mobiel pinapparaat is hetzelfde overigens. Je hebt ze die werken met een eigen simkaart, je hebt ze ook die het doen met wifi en 3G of 4G. De meeste mobiele pinapparaten werken met de smartphone of tablet. De kaartlezer zoekt contact via Bluetooth met je smartphone en als die maar verbinding heeft is betalen altijd mogelijk. Er zijn ondertussen echter ook systemen waarbij helemaal geen smartphone meer noodzakelijk is.

Zo wordt het ook veiliger in jouw restaurant

Door als restaurant te gaan werken met een mobiel pinapparaat voor het restaurant zal ook bij jou cash geld verdwijnen. Dat maakt het in jouw zaak meteen een stuk veiliger. Overvallers zoeken al lang niet meer hun heil bij zaken die vooral met pinapparaten werken. Ze zullen dus voortaan ook jouw restaurant links laten liggen. Er is immers niets te halen. Voor de goede orde; met de mobiele betaalsystemen kun je dezelfde betaalmogelijkheden accepteren zoals de duurde automaten van banken dat ook doen.

Eerst vergelijken, dan kopen

Voor je nou in allerijl een mobiel betaalsysteem aanschaft, check je eerst de aanbieders op dit platform, op mobielebetaalsystemen.nl dus.  Je kunt ze vervolgen vergelijken op het gebied van functionaliteit, eenmalige kosten en de kosten die per transactie gerekend worden.