Pinautomaat kopen

pinautomaat kopen
Pinautomaat kopen voor betaalgemak en hogere omzet

Steeds meer ondernemers besluiten een pinautomaat te kopen. In de wetenschap dat contant geld lijkt te verdwijnen spelen ze daarmee in op de toekomst. Door een mobiele pinautomaat te kopen bieden ze bovendien perfecte service. Klanten kunnen nu altijd en overal met de creditcard, de pinpas of met de smartphone betalen. Voor ondernemers is dat prettig. Bied je namelijk niet de genoemde betaalmethoden aan, dan verlies je omzet. Door een pinautomaat te kopen, voorkom je dat. Check elders op dit platform alles over de pinautomaat. Vergelijk ze en besluit vervolgens een pinautomaat te kopen of eventueel te huren. Huren is ook een prima optie, maar dan wel voor een korte periode. Een pinautomaat kopen kan tegenwoordig voor een lage prijs. Daarom is het ook voor de kleinere ondernemer een optie geworden.

Pinautomaat kopen: zo bied jij je klant alle mogelijke  betaalgemak

Een pinautomaat kopen betekent dat jij de klanten op alle mogelijke manieren kunt laten betalen. Met de smartphone bijvoorbeeld, iets dat nadrukkelijk in opmars is. En uiteraard met alle creditcards en pinpassen. Zo kun je altijd zaken doen en loop je geen omzet meer mis.  In vergelijking met de grote permanente betaalterminals is een pinautomaat kopen ook gewoon goedkoop. Dit tot verrassing van ondernemers. Die denken ten onrechte nog steeds dat een pinautomaat kopen een kostbare aangelegenheid is.

Automaten zijn in gebruik ook niet duur

Niet alleen een pinautomaat kopen kan prima uit, ook in gebruik zijn de automaten niet duur. De verschillende aanbieders bieden allemaal zo hun eigen voorwaarden. Ook in dat opzicht is er nogal wat te kiezen. Doorgaans kiezen de meeste ondernemers voor het betalen van een tarief per geslaagde transactie. Zo zit je nergens aan vast, heb je niet te malen met contracten. Als ondernemer geniet je zo volledige vrijheid en maak je pinbetalingen overal en altijd mogelijk.

Behalve kopen is ook leasen en huren een optie

Heb je als ondernemer ook belangstelling voor een mobiel pinautomaat? Dan kun je een pinautomaat kopen. Je kunt echter ook besluiten een automaat te leasen of te huren. Is het de bedeling dat je het mobiele apparaat lang en intensief gaat gebruiken? Dan is kopen altijd de beste optie. En is het over de langere termijn ook de meest voordelige optie. Leasen of huren kan een prima optie zijn. Zeker als je het apparaat maar tijdelijk gaat gebruiken.

Zo loop je nooit meer omzet mis

Wat betreft de mobiele betaalsystemen lijkt zo goed als niets meer onmogelijk. De apparaten worden steeds geavanceerder en bieden jou als ondernemer steeds meer opties. Als moderne ondernemer moet je daarin toch mee. Om je heen zie je in fysieke winkels al vaak dat er alleen nog met pin betaald kan worden en die trend zal zich langzaam maar heel zeker verder voortzetten. Cash geld zal uit onze maatschappij verdwijnen en daar heb je als ondernemer maar mee te dealen. Dat kan dus prima door een pinautomaat te kopen. Dan laat jij de klant altijd en overal betalen.  En dat op die manier die de klant wil. Gewoon met Apple Pay dus, of met de reguliere pinpas of creditcard. De pinautomaten accepteren vrijwel alle betaalkaarten. En zo hoef je als ondernemer dus nooit meer een betaling te missen.