Kassasysteem winkel

kassasysteem winkel

Als retailer ben je met een kassasysteem winkel meteen klaar voor de toekomst. Ben je meteen klaar om te groeien, want vanuit een kassasysteem winkel manage je al je (toekomstige) vestigingen gewoon centraal en vanuit een systeem. De voordelen van een dergelijk kassasysteem betekent dat je veel tijd bespaart en dat je omzet verhoogt. Op de moderne kassasystemen importeer je gemakkelijk de voorraad van de fysieke winkel, terwijl je kunt kiezen uit verschillende templates.

Met een kassasysteem winkel betaal je altijd veilig

Laten we beginnen met de betaalfunctie van de kassa, want die is er immers nog steeds. Met een modern kassasysteem winkel is contactloos betalen prima mogelijk. Uiteraard heeft veiligheid de prioriteit bij het betaalproces en is betalen op alle mogelijke manieren mogelijk. Behalve met een betaalpas en creditcard maakt het systeem ook betalen met een cadeaubon mogelijk. Met het afrekenen van de klant begint ook meteen automatisch het voorraadbeheer. In real-time houd jij je voorraad bij binnen het kassasysteem winkel. Ook nu geldt dat je alle data steeds op een veilige plek bewaard. De inkopen? Die centraliseer je met ingebouwde inkooporders die in staat zijn leveranciers en winkels te combineren.

Stuur de klanten leuke kortingen een aanbiedingen

De prijzen van de producten speelt in elke winkel een belangrijke rol. Met het kassasysteem winkel kun je kortingen bieden en dat op verschillende kanalen en bouw je eveneens een geïntegreerd loyaliteitsprogramma. Je kunt ze vanuit het kassasysteem winkel gemakkelijk individueel of in groepsverband leuke kortingen sturen en aanbieden. Je kunt alleen de online klanten of je offline klanten een aanbieding sturen en je hebt bijvoorbeeld de optie om een VIP programma aan te bieden. En dat allemaal vanuit één systeem.

Bekijk en vergelijk de verschillende kassasystemen

We kunnen ons prima voorstellen dat de wereld van de kassasystemen een nieuwe wereld voor je is. Omdat er ook ontzettend veel te kiezen is, helpen we je een handje en kun je elders op dit platform alles lezen over de verschillende kassasystemen. Want behalve voor een winkel heb je ook speciale systemen voor de horeca en het restaurant bijvoorbeeld. Op dit platform vergelijk je de verschillende systemen en daardoor ben je beter in staat een weloverwogen keuze te maken. Een kassasysteem koop je niet elke week. Dus is het noodzakelijk meteen dat systeem te kiezen dat bij je past.

Het systeem kan prima met je meegroeien

Open je een extra vestiging dan manage je ook die vestiging met hetzelfde systeem. Het kassasysteem winkel kan heel de onderneming vanuit dat systeem gemonitord worden. Van de verschillende onderdelen wordt bovendien een rapportage opgemaakt die je helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. De rapporten geven een beeld van alles dat van invloed kan zijn op het succes van je onderneming. Op die manier houd je ook de controle over je bedrijf. Omzet, verkopen en trends zie je in de analyses terug en uiteraard krijg je vanuit het systeem omzetrapporten.

Wie verkoopt het meest?

Door de perfecte analyses kun je met het kassasysteem winkel prima je kosten, marges, negatieve voorraad en transfers bijhouden. En alsof dat nog niet voldoende is kun je ook prima de prestaties van je medewerkers in de gaten houden. Zo kun je precies zien wie van je medewerkers nou eigenlijk de meeste producten weet te verkopen. Hoewel de verschillende kassasystemen gemakkelijk werken, bieden ze zonder uitzondering een uitstekende ondersteuning en support.