Pinapparaat kopen

Welke moderne ondernemer kan het tegenwoordig nog af zonder een mobiel pinapparaat? In elk geval niet de ondernemers die geen omzet mis willen lopen en zo geld willen laten liggen. Nu er in ons land minder en minder met cash wordt betaald en je jouw klanten toch een betaalmogelijkheid aan wilt bieden, is een pinapparaat onmisbaar. Een mobiel pinapparaat wel te verstaan. Een pinapparaat kopen zou voor elke ondernemer dus even vanzelfsprekend moeten zijn als de administratie uitbesteden aan een boekhouder. Op dit platform lees je alles over mobiele betaalsystemen. Vergelijk daar de mobiele pinapparaten en besluit welke je koopt of huurt.

pinapparaat kopen
pinapparaat kopen

Een pinapparaat kopen is vaak de beste optie

Om over deze laatste kwestie door te gaan; als je een ondernemer bent die slechts sporadisch tijdens die ene week van et jaar een beroep wil doen op een mobiel pinapparaat, dan is huren inderdaad een optie. In zo goed als alle andere gevallen is een pinautomaat kopen een betere en voordeliger optie. En voor de goede orde, een mobiel pinapparaat kopen is allesbehalve duur. Integendeel zelfs. Wel verschillen de mobiele pinautomaten wat betreft de gevraagde transactiekosten en de eenmalige kosten. Voorts kan er verschil zitten in hoe lang het duurt voor het geld van de betaling die met de mobiele pinautomaat gedaan is ook daadwerkelijk op je eigen rekening staat. En wordt dat geld gratis gestort of niet? Op die vlakken kun je als pinapparaat kopen aan de orde is de apparaten met elkaar vergelijken. En zo vind je uiteindelijk precies dat apparaat dat aansluit bij jouw wensen en past bij jou en jouw bedrijf.

Het pinapparaat werkt met een speciale app

Een pinapparaat kopen betekent dat je de beschikking krijgt over een pinapparaat die erg eenvoudig werkt. Het mobiele pinapparaat werkt met een speciale app. De kaartlezer zoekt via Bluetooth contact met je smartphone of tablet. Via je smartphone of de tablet voer jij via de app het te betalen bedrag in en vervolgens kan de klant contactloos of door de kaart in het apparaat te steken betalen. Door een pinapparaat te kopen geef jij de klant de kans om met pinpas, creditcard en ook met de smartphone te betalen. Het zijn de betaalwijzen van nu en van de toekomst. Contante betalingen? Die vinden amper nog plaats.

Ondernemers kunnen niet meer zonder een mobiele pinautomaat

Zeker als je veel op locatie werkt, een kleine ondernemer bent en de gehele dag met jouw product op pad bent, is een mobiel pinapparaat kopen een must. Je kunt niet zonder. Een pinapparaat kopen kan overigens al enige tijd. Nu echter is het moment er dat het apparaat echt een vaste plek ingenomen heeft en is het moment dat iemand nog raar opkijkt van een mobiel pinapparaat al lang en breed geweest.

Vergelijk eerst voor je een pinapparaat koopt

Iedereen herkent het apparaat. Het apparaat heeft overigens een bijzonder sterke ontwikkeling ondergaan de afgelopen jaren. De functionaliteiten worden steeds verder vergoot en ook het design krijgt meer en meer aandacht. Het apparaat is er al in verschillende kleuren en als je wilt dan kan na een betaling een betalingsbewijs richting de klant gestuurd worden als betaalbewijs. Goed idee dus, een pinapparaat kopen. Check echter wel eerst de opties die beschikbaar zijn en vergelijk de pinautomaten goed met elkaar, voor je er een aanschaf.