Pinautomaat

pinautomaat

Als ondernemer zit je al lang net meer vast aan een log en permanent geplaatste pinautomaat. Sterker nog, de moderne ondernemer is mobiel en daar hoort een mobiele pinautomaat bij. De pinautomaat is er tegenwoordig in echt alle denkbare uitvoeringen en wordt door een groot en groeiend aantal producenten aangeboden. Elk van de automaten heeft zo zijn voordelen. Wat dat betreft kan maatwerk geleverd worden als het gaat om de mobiele pinautomaat. Check elders op dit platform de verschillende aanbieders van  pinautomaten en vergelijk ze. Vervolgens kun je besluiten een pinautomaat te kopen of te huren. Met een pinautomaat maak je betalingen met pinpas, creditcard en smartphone mogelijk.

Reizende ondernemers kunnen prima uit de voeten met een 3G pinautomaat

Ben je vooral een reizende ondernemer? Dan is een 3G pinautomaat perfect. Je kunt daarbij kiezen voor een pinautomaat zonder contract en zonder maandelijkse kosten. Je kunt prima kiezen voor die automaat die alleen een taks per transactie kost. Het is maar net hoe vaak je de automaat precies gaat gebruiken en hoe hoog de te betalen bedragen precies zijn. Je kunt als ondernemer zelf het best inschatten welke pinautomaat het best bij jouw werk en jouw situatie past.

Pinautomaten met of zonder simkaart

Je kunt kiezen voor een pinautomaat met een simkaart. Deze automaten zijn overal te gebruiken waar verbinding is. 3G geldt als ideaal voor bedrijven die geen behoefte hebben aan een groot en complex kassasysteem. Dan kun je denken aan marktkooplieden, aannemers en taxichauffeurs. Met 3G is het een kwestie van afrekenen, ongeacht waar je bent. Cafés en restaurants gebruiken ook al steeds vaker een 3G pinautomaat overigens.

De administratie kan prima beperkt blijven met mobiele pinautomaten

De pinautomaat heeft zich sterk ontwikkeld de afgelopen jaren. Niet alleen wat betreft functionaliteit, maar ook wat betreft design en uitstraling. Je kunt de moderne automaten beslist stijlvol noemen. Bovendien zijn ze ingericht op wisselende omstandigheden en kunnen ze vaak prima tegen een stootje. Je hebt ze in verschillende kleuren en vaak blijf je met een mobiele uitvoering gevrijwaard van administratie of verzendkosten. En dat is wel zo overzichtelijk. De administratie kan dus prima beperkt blijven als je kiest voor een van de beschikbare mobiele pinautomaten. En ook dat is voor veel (kleine) ondernemers een zegen.

Bedrag per maand of taks per transactie

Ga je kopen of huren als het om een mobiel pinapparaat gaat? Kies je voor een maandbedrag of een taks per transactie? Wat past het best bij het betaalgedrag van je klant en hoeveel pintransacties verwacht je nou eigenlijk op maandbasis? Het zijn zaken om vooraf op een rijtje te hebben. Alleen met die kennis en dat inzicht kies je vervolgens precies die pinautomaat die aansluit bij jouw specifieke wensen en past bij jouw bedrijf.

Brede acceptatie

Over de automaten zelf hoeft niemand zich nog zorgen te maken. Het aantal aanbieders groeit en groeit en de automaten ontwikkelen zich nog steeds. Ze hebben steeds meer te bieden en accepteren Visa, Visa Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro, American Express, JCB Dinners Club, Union Pay, Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay, alle betaalmanieren die het vaakst gebuikt worden dus. Je past elke pinautomaat gemakkelijk aan jouw bedrijf aan en hebt zelfs de mogelijkheid om klanten de kans te geven om jouw inspanningen standaard te belonen met een fooi. Kwestie van de optie toevoegen aan het scherm en wie weet verdien je zo straks standaard wel iets extra’s.

Houd de cardreader in de buurt van smartphone of tablet

Werken met de automaten is niet moeilijk. Afhankelijk van welke automaat je kiest is het wel verstandig om de cardreader en je smartphone bij elkaar in de buurt te houden. Dit speciaal voor de systemen die werken met Bluetooth en op die manier contact zoeken met je smartphone.