PinMobile

Met PinMobile weet je een ding zeker; iedereen kan bij jou pinnen. Wat je ook zeker weet, is dat je bij PinMobile nooit teveel betaalt. PinMobile is zelfs de goedkoopste mobiele pinoplossing die beschikbaar is. En dat is goed nieuws voor ondernemers. Want als ondernemer moet je mee in de betaalwereld van nu en de toekomst. Die betaalwereld verandert en pinbetalingen, betalingen met creditcards en betalen met de smartphone zijn aan de orde van de dag.

PinMobile
PinMobile

Bied de klant de kant overal en altijd te betalen

Daarmee lijkt de rol van contant geld definitief uitgespeeld. Kies je voor de mobiele terminals van PinMobile, dan bied je de klant steeds de gelegenheid om altijd en overal te betalen.  En zo laat je dus ook nergens meer geld en omzet liggen.  Met de apparaten van deze aanbieder en de gratis app kunnen de klanten altijd  met de pinpas of creditcard van Mastercard of Visa hun rekening voldoen. Als ondernemer mis je zo nooit meer een deal en bovendien heb je snel geld op je rekening. Kies je voor PinMobile dan ben je ook meteen klaar om over de grens te gaan. Want de aanbieder werkt ook in alle andere landen van de Europese Unie.

Houd rekening met betalen met de smartphone

Voor ondernemers is PinMobile in elk geval een voordelige oplossing. Zo wordt een vast tarief van slechts 14 eurocent per pintransactie gerekend bij een Nederlandse bankpas. De aanbieder biedt eveneens de optie  voor klanten om met Apple Pay te betalen. Apple Pay werkt op  gelijke wijze als contactloos betalen.  Mensen die een rekening hebben bij ING, ABN Amro, Rabo en Bunq kunnen gebruik maken van de optie die Apple Pay heet. Ook iets om als ondernemer rekening mee te houden.  Want als je het hebt over de klanten van ING, ABN Amro, Rabobank en Bunq dan heb je het over 90 procent van de particuliere rekeninghouders in ons land. Daarvan heeft weer de helft een iPhone. Overigens betaal je als ondernemer niets extra’s als je de klant de optie geeft om met de smartphone te betalen.

PinMobile is zeer gebruikelijk

PinMobile  is in alles zeer gebruiksvriendelijk. Het is bovendien een zeer veilig systeem, beveiligd met de EMV/Chip standaard en gecertificeerd door MasterCard en Visa. Ook daar hoef jij je als ondernemer dus geen zorgen over te maken. Dat gevoegd bij het feit dat de aanbieder de goedkoopste is van Nederland en het feit dat je nooit meer een transactie mist maken het een aanbieder waarmee je perfect samenwerkt.  Bovendien bespaar je gedoe rond factoren en wanbetalers door met mobiele betaalsystemen te gaan werken.

Vergelijk eerst de producten met andere aanbieders

Wil je de producten van deze aanbieder vergelijken met andere mobiele betaalsystemen? Dan kan prima elders op dit platform. Nadat je de producten vergeleken hebt, kun je beslissen welk mobiel pinapparaat je koopt of huurt.  Vergelijken doe je op basis van onder meer de eenmalige kosten en de kosten per transactie. Wat betreft de werking verschillen de mobiele betaalsystemen slechts in details van elkaar.

Daarom kiezen slimme ondernemers voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel mobiele pinapparaten & kassasystemen
  • Maak direct een keuze en bespaar tot maar liefst € 450,- per jaar
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten