iZettle

iZettle ontstond in 2010. De doelstelling van het bedrijf is helder. Het wil  kleinere bedrijven te helpen slagen in de wereld van de grote ondernemingen.  Met de eerste mini chipkaartlezer en dito software zorgde iZettle voor een revolutie binnen de wereld van mobiele betalingen met zeer professionele tools. Een goede zaak voor ondernemers, die zelf ook merken dat de betaalwereld is veranderd. Contante betalingen sterven uit. Je moet als  ondernemer tegenwoordig de klanten  altijd en overal de optie bieden om te betalen met een pinpas, creditcard en smartphone.

iZettle
iZettle

iZettle komt je als ondernemer tegemoet

Met een iZettle pinapparaat kom je aan de wensen van de moderne consument tegemoet. Het pinapparaat is aantrekkelijk geprijsd en de transactietoeslag die gelden liggen rond de 1,95 procent. De mobiele pinautomaat werkt simpel. Je koppelt de iZettle Reader 2 met een van de kassa-apps  en kunt vervolgens alle functionaliteiten toepassen die nodig zijn om altijd en overal betalingen mogelijk te maken. Het apparaat van iZettle accepteert alle kaarten en maakt ook contactloos betalen mogelijk.  iZettle weet dat je als ondernemer geen tijd te verliezen hebt. De installatie kan snel, en kunt onmiddellijk beginnen met het verkopen van je producten en diensten.

Klant wil niet wachten en direct betalen

iZettle levert een pinapparaat die wat betreft de accu gewoon de gehele dag mee gaat. En is ie leeg, dan laad je de accu heel snel weer op. Over snelheid gesproken; het apparaat staat binnen twee tellen aan, contactloos betalen kost minder dan vijf seconden en een chip en pinbetaling heft in totaal niet meer dan tien tellen te duren. Daardoor kan de klant steeds snel en veilig afrekenen. Ook dat is een service die je tegenwoordig als ondernemer moet bieden. De klant wil niet wachten en direct betalen.

Compact en gemakkelijk mee te nemen

Een ding is zeker, kies je voor een pinapparaat van deze aanbieder, dan laat je als ondernemer nergens meer geld en omzet liggen. Het apparaat is compact van formaat en dus gemakkelijk mee te nemen. Daardoor kun jij je klanten dus altijd en overal laten betalen. Uiteraard werkt het pinapparaat op zowel iOS als Android. Behalve voor een mobiel pinapparaat, is de aanbieder overigens ook het adres als het gaat om kassasystemen.

Vergelijk iZettle met andere aanbieders van mobiele betaalsystem

Voor je besluit om voor juist deze aanbieder te kiezen en een mobiel pinapparaat te kopen of te huren, is het verstandig om elders op dit platform kennis te maken met andere aanbieders van mobiele betaalsystemen. Je kunt ze met elkaar vergelijken om vervolgens de voor jou perfecte keuze te kunnen maken. In de basis zijn veel mobiele pinapparaten hetzelfde. Het verschil kan ‘m zitten in de kosten, zowel vaste kosten en de transactiekosten.

Lanceerde de eerste chip kaartlezer en mobiele app ter wereld

Het is snel gegaan met iZettle, dat in 2011 de eerste chip kaartlezer en mobiele app ter wereld  lanceerde. Een jaar later was het al actief in Scandinavië, Engeland, Duitsland en Spanje. Daarna volgde Brazilië en Mexico en in 2014  werd iZettle actief in ons land. Andere mijlpaal was de toetreding door de PayPal familie als we spreken van het haat 2018. Uitontwikkeld is het merk nog allesbehalve. Wat dat betreft mogen we nog wel wat verwachten van deze aanbieder.