Rabo SmartPin

Natuurlijk doet ook de Rabobank in mobiele betaalsystemen. Het zou gek zijn als dit niet zo was. Met de Rabo SmartPin biedt het een meer dan uitstekend mobiel betaalsysteem zelfs, een buitengewoon veelzijdig apparaat met ongekend veel functionaliteiten. Hoe de Rabo SmartPin er op staat ten opzichte van andere aanbieders kun je elders hier op mobielebetaalsystemen.nl zien. Daar maak je kennis met andere aanbieders en kun je de mobiele pinapparaten vervolgens prima met elkaar vergelijken. Vervolgens kun je een weloverwogen wijze besluiten een apparaat te kopen of eventueel te huren.

Rabo SmartPin
Rabo SmartPin

Cash geld verdwijnt, de klant wil modern en dus met de Rabo Smartpin betalen

Zeker de Rabobank zag het al aankomen; cash geld verdwijnt en de moderne consument wil ook modern betalen. Modern betalen staat voor betalen met je smartphone – sterk in opkomst- , de creditcard en uiteraard de pinpas. Het is tegenwoordig zaak om je klanten de mogelijkheid te geven altijd en overal te betalen. Dat is niet alleen een uitstekende service aan de klant, maar zo laat je als ondernemer ook nooit meer ergens geld en omzet liggen.  De mobiele betaalsystemen zijn dus goed voor zowel de consument als voor jou als ondernemer. De mobiele pinapparaten zijn buitengewoon handig voor de kleine ondernemer en voor ondernemers die steeds op locatie hun werk doen.

Ook contactloos betalen is prima mogelijk|

Met de Rabo SmartPin kun je snel aan de slag. Het apparaat is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Je maakt van je smartphone een pinapparaat, en dat al binnen een paar minuten Je kunt zowel betalingen als pinretour ontvangen met de Rabo SmartPin. Het apparaat accepteert pin- en creditcardbetalingen. Het maakt bovendien contactloos betalen mogelijk. Mooi is verder dat je zelf snel kunt beschikken over het door de klant betaalde geld. Dat staat namelijk de volgende dag al op je eigen rekening. De Rabo SmartPin is een buitengewoon flexibel apparaat, waarbij de draadloze versie ideaal als bijvoorbeeld voor op het terras of als je als ondernemer vooral buiten de deur je werk doet. Denk in dat kader maar eens aan de thuiskapper bijvoorbeeld.

Het apparaat van de Rabobank beschikt over veel verschillende functionaliteiten

Je kunt van de Rabo SmartPin gemakkelijk een volledige kassa-oplossing maken en het mobiele pinapparaat van de Rabobank staat betalingen van Maestro, V Pay, MasterCard en Visa mogelijk, zoals betalen met de smartphone dus ook een optie is.  Overal in Europa ontvang je de betalingen gewoon in euro’s. Ook dat is wel zo prettig natuurlijk. Ogenschijnlijk heeft de Rabo SmartPin veel functionaliteiten als je het apparaat vergelijkt met die van andere aanbieders.  Je kunt een kassabon mailen, printen of op een andere manier delen. In de speciale en gratis app waarmee je werkt, kun je  bovendien snel een overzicht krijgen van de dagomzet. De gegevens kun je daarnaast gemakkelijk downloaden.

Vergelijk ze op functionaliteit, eenmalige kosten en transactiekosten

Of de Rabo SmartPin echt veel meer te bieden heeft dan andere mobiele betaalsystemen? Check hier op dit platform de andere aanbieders van mobiele pinautomaten. Vergelijk ze op functionaliteit, op eenmalige kosten en op de transactiekosten die je moet voldoen. Maak vervolgens een weloverwogen keuze. Je kunt als ondernemer de Rabo SmartPin zowel kopen als huren.