Mobiel pinapparaat vergelijken

Als je als ondernemer overtuigd bent van de toegevoegde waarde van een mobiel pinapparaat, dan is het nog een kwestie van kiezen. Want als het om de mobiele pinautomaat gaat, heb je zeker wat te kiezen tegenwoordig. Het is snel gegaan met het apparaat dat door verschillende aanbieders aangeboden wordt. Het apparaat biedt steeds meer functionaliteiten en is zeer gebruiksvriendelijk. Voor je tot koop of huur overgaat, is mobiel pinapparaat vergelijken zeer verstandig. Mobiel pinapparaat vergelijken? Dat kan prima, elders op dit platform. Ontdek daar de aanbieders van mobiele pinapparaten en vergelijk ze met elkaar. Vervolgens is het aan jou als ondernemer om een apparaat te kopen of te huren.

mobiel pinapparaat vergelijken
mobiel pinapparaat vergelijken

Mobiel pinapparaat vergelijken: aantal aanbieders sterk gegroeid

Dat hadden we jaren geleden niet gedacht dat we ons bezig zouden houden met mobiel pinapparaat vergelijken. En het is ook snel gegaan met het apparaat. Het aantal aanbieders is explosief gestegen. De concurrentie heeft ervoor gezorgd – concurrentie is het beste medicijn om producten snel beter te maken- dat de hedendaagse mobiele apparaten zeer geavanceerd zijn. Bovendien werken ze stuk voor stuk gemakkelijk en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. De onderlinge verschillen tussen de  apparaten op zich is niet zo heel groot.

Op basis van eenmalige kosten en transactiekosten

Een mobiel pinapparaat vergelijken doe je op basis van onder meer de eenmalige kosten en zeker ook de transactiekosten. Dat wil zeggen welk percentage van het bedrag dat de klant betaalt je af moet dragen. Daar kunnen onderling nog wel eens grotere verschillen ontstaan. Zijn er nog maandelijkse of andere vaste kosten is een vraag die gesteld wordt als mobiel pinapparaat vergelijken aan de orde is. Wat ook goed is om te vergelijken is hoe snel het door de klant betaalde bedrag  daadwerkelijk op je rekening wordt bijgeschreven. Er zijn aanbieders die zeggen dit binnen een dag te doen bij een ander kan het wel drie dagen duren. Ook belangrijk dus om mee te nemen als mobiel pinapparaat vergelijken het onderwerp is.

Elk apparaat werkt zo ongeveer hetzelfde

De werking van de mobiele apparaten is hetzelfde. Dat zal slechts in details van elkaar afwijken. In alle gevallen werken de mobiele pinapparaten zeer gebruiksvriendelijk. De kaartlezer zoekt via Bluetooth contact met je smartphone of je tablet. Je geeft het te betalen bedrag via de bijbehorende app in en de klant kan vervolgens contactloos betalen of de kaart in het apparaat steken. Kind kan de was doen. Dat de apparaten steeds geavanceerder worden blijkt wel uit bijvoorbeeld het feit dat meteen na de betaling een betalingsbewijs per e-mail gestuurd kan worden. Het mobiele pinapparaat doet niets onder voor het traditionele pinapparaat. In tegenstelling tot het traditionele pinapparaat kun je de mobiele versie echter gewoon in je broekzak steken.

Veel winkels zijn al “pin-only”

Het is zeer de moeite waard om een mobiel pinapparaat te vergelijken. Op die manier kun je meteen al besparen, iets dat, zo is uit onderzoek gebleken, op kan lopen tot wel honderden euro’s per jaar. En laten we eerlijk zijn. Vroeg of laat zal elke ondernemer toch een mobiel pinapparaat moeten hebben. Dat er steeds minder met cash geld betaald wordt, is geen momentopname. Dat er in ons land al winkels zijn die pin-only zijn, spreekt wat dat betreft boekdelen.  Betalen met de pinpas, de creditcard en zeker de smartphone is het heden. En zeker ook de toekomst.