Kassasysteem horeca

kassasysteem horeca

Je hebt eigenlijk geen bedrijfsleider meer nodig als je een horecazaak hebt en kiest  voor een speciaal kassasysteem horeca. Het systeem kan namelijk heel erg veel meer dan alleen zorgen dat de klant betalen kan. Met het juiste kassasysteem horeca wordt het runnen van een horecazaak gemakkelijker. Het mooie is dat er ook voor jou en specifiek voor jouw zaak een maatwerk kassasysteem horeca beschikbaar is. Meer informatie over dergelijke kassasystemen vind je elders op dit platform, ook als je zoekt naar kassasystemen voor kapsalons en voor de detailhandel.

Een kassasysteem horeca kan heel erg veel

Je drukt op een knop, de kassalade gaat open en er wordt een bon geprint. Zie hier dat wat een kassa doorgaans doet. Een speciaal kassasysteem voor de horeca doet veel meer . Het automatiseert meer  dan alleen met betalingsproces, zorgt voor tevredenheid bij de klant en is afgestemd op specifiek jouw bedrijf.  Ondanks de vele gebruiksmogelijkheden zijn de systemen zeer gebruiksvriendelijk. Ze bieden je steeds overzicht. De hedendaagse kassasystemen zijn betrouwbaar en geven je inzicht middels opgestelde rapportages. Het aantal features dat je kunt kiezen voor een kassasysteem speciaal voor de horeca is indrukwekkend groot. Uiteraard fungeert het nog gewoon als kassa, al zou je dat bijna vergeten.

Ook je voorraadbeheer op orde

Met een systeem voor de horeca heb je ook het voorraadbeheer steeds prima in orde en kun je aan klantenbeheer doen. Speciaal voor de horeca maak je gemakkelijk een tafelindeling voor je horecazaak en de tafels in het kassasysteem worden weergegeven op de plattegrond. Je slaat rekeningen per tafel aan en die worden tussendoor weer opgeslagen. Je kunt met een kassasysteem horeca prima weren met reserveringen en als mensen die aan een tafel gezeten hebben gesplitst willen betalen dan kan dat prima.

Ook nog steeds voor betaalgemak

Uiteraard biedt het kassasysteem ook betaalgemak. Ze betalen cash, met de pinpas of met de creditcard, terwijl ook waardebonnen door de gasten verzilverd kunnen worden. Ook fooi kun je gemakkelijk toevoegen aan de rekening en dat in elk gewenst bedrag. Met een kassasysteem dat volledig aangepast is aan jouw zaak merk je dat je veel sneller bestellingen opneemt en iedereen binnen jouw bedrijf kan heel gemakkelijk met het systeem werken. De software kan op elke gewenst systeem gebruikt worden, dus ook prima op de smartphone en de tablet. Het komt de klantvriendelijkheid en uiteindelijk ook de klanttevredenheid nadrukkelijk ten goede. Medewerkers kunnen zich gemakkelijk door de zaak bewegen en zij zo flexibel. De bestellingen die ze onderweg opnemen worden via een centraal systeem verstuurd naar de bar of naar de keuken. Met een goed kassasysteem laat jij de klanten minder lang wachten. Dat zullen ze op prijs stellen.

Laat het ordermanagement ook via het kassasysteem lopen

Het ordermanagement? Ook dat kan prima via het systeem lopen, zoals facturatie met het systeem ook een serieuze optie is. Ook over productbeheer hoef jij je geen zorgen te maken en daarom is de conclusie gerechtvaardigd dat er echt maatwerk geleverd kan worden. Bij de aanschaf van een kassasysteem horeca vink je in het dashboard gewoon aan wat je wilt gaan gebruiken. Je kunt bepaalde features dus steeds gemakkelijk aan- en uitzetten.

Lees alles over mobiele pinapparaten en kassasystemen

Elders op dit platform vind je alle mogelijke informatie over kassasystemen, zoals je die ook vindt over mobiele betaalsystemen in de vorm van mobiele pinapparaten en reguliere pinapparaten. Je kunt daar de opties met elkaar vergelijken en kiest vervolgens precies dat systeem dat aansluit bij jouw wensen. Een bedrijfsleider? Die ben je helemaal niet nodig als je kiest voor het geavanceerde kassasysteem horeca.