Pinapparaat taxi

Dat had echt niemand kunnen bedenken, enkele jaren geleden. Dat er in de taxi een pinapparaat aanwezig was. En toch is er een speciaal mobiel pinapparaat taxi beschikbaar tegenwoordig. Het zegt veel over de betaalwereld, een zeer dynamische wereld waarin dat wat nu modern is, morgen bij wijze van spreken alweer ouderwets kan zijn. Hoe dan ook, met een mobiel pinapparaat taxi bied jij de klanten altijd en overal de mogelijkheid om te betalen. Je hoeft de taxichauffeur dus nooit meer met de taxi langs de pinautomaat te sturen om eerst flappen te tappen om af te kunnen rekenen.

pinapparaat taxi
pinapparaat taxi

Zo kan de klant overal en altijd betalen

Mobiele betaalsystemen bieden nogal wat voordelen. De grootste is al benoemd en is het feit dat je de klant altijd en overal kunt laten betalen. Ander voordeel is de prijs. Zou je kiezen voor een vaste pinautomaat, dan ben je veel meer geld kwijt. En zoiets is in de taxi toch al geen optie. Ook een zekerheidje is dat de rol van contant geld uitgespeeld lijkt. Het is precies de reden dat de mobiele betaalsystemen zo in opmars zijn. Je moet de klant simpelweg altijd en overal de optie bieden iets van je af te nemen en meteen te betalen.

Voor de kleinere en middelgrote ondernemers

De mobiele betaalsystemen worden vooral aangeraden voor kleinere en de middelgrote ondernemers. Ondernemers die relatief wat minder pintransacties voor de kiezen krijgen. En dat klopt. Zeker ook het pinapparaat taxi is een geschenk uit de hemel. Zeker nu lang niet iedereen nog contant af kan rekenen. Want de mensen die wel cash geld bij zich hebben, worden steeds schaarser.  Ook in de taxi kun je met het speciale pinapparaat taxi de klant altijd en overal zijn rekening laten betalen. Dat kan de klant contactloos via de smartphone doen, net zo gemakkelijk kan hij zijn pinpas of creditcard in het apparaat steken.

Mensen nemen gemakkelijker een taxi

Mensen zullen gemakkelijker een taxi nemen als ze weten dat ze op moderne wijze kunnen betalen. Bovendien wordt het ook voor taxichauffeurs behoorlijk veiliger. Er is immers amper nog contant geld in omloop waardoor de kans op vervelende overvallen en diefstal sterk gereduceerd is. De mobiele betaalsystemen accepteren exact dezelfde betaalkaarten en betaalmethodes die de dure pinautomaten van de banken accepteren. Er geldt dus geen beperking voor dit mobiele betaalsysteem. Het mobiele pinapparaat taxi is een zegen. En dat voor zowel de ondernemers als de klant.

Verschillende soorten en maten

Doorgaans werkt de mobiele pinautomaat met een cardreader, een speciale app en dus een tablet of een smartphone. De cardreader maakt via Bluetooth contact met de smartphone of de tablet en vervolgens kan de betaling doorgevoerd worden. Je hebt de apparaten overigens in verschillende soorten en maten. Er zijn er die werken met wifi, 3G of 4G. Er zijn er echter ook al die met een eigen simkaart werken.

Je hebt echt wat te kiezen

Je hebt wat te kiezen dus als jij ook een pinapparaat taxi wilt. Check elders op dit platform de verschillende aanbieders. Je kunt ze overigens prima vergelijken op basis van de aanschafprijs, het percentage van de transactiekosten dat ingehouden wordt en de verschillende functies van het mobiele pinapparaat. Voorts dien je nog te kiezen wat voor jou de meest interessante optie is; is dat kopen of toch huren?

Daarom kiezen slimme ondernemers voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel mobiele pinapparaten & kassasystemen
  • Maak direct een keuze en bespaar tot maar liefst € 450,- per jaar
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten