Samsung Pay Nederland

Mobiel betalen is het nieuwe betalen. Werd cash geld ondertussen al op ruime afstand gezet door betalen met je pinpas of met je creditcard, ook betalen met de smartphone wordt zo langzamerhand een bekend fenomeen in ons land. Zo kun je hier al betalen met Apple Pay.  Samsung heeft een vergelijkbare betaaldienst. Die betaaldienst is al in heel veel landen beschikbaar. Samsung Pay Nederland is er nog niet. Wel beloofde de bekende Zuid Koreaanse producent van smartphones dat het zeker de bedoeling is om ook in ons land actief te worden.

Samsung Pay Nederland
Samsung Pay Nederland

Samsung Pay Nederland: nog even geduld

Contant geld krijgt er zo dus een stevige concurrent bij, zoals dit ook gaat gelden voor de pinpas en creditcard.  Samsung Pay Nederland laat dus nog even op zich wachten. Samsung Pay als zodanig is er a vanaf 2015, toen het in Amerika en Zuid Korea werd geïntroduceerd. Nieuwe toestellen worden automatisch ingericht op Samsung Pay te kunnen gebruiken. De dienst is vanaf de Samsung Galaxy S6 beschikbaar en een smartphone moet en NFC en een vingerafdruksensor hebben.

De laatste dertig transacties

Als Samsung Pay Nederland concreet wordt dan is het goed te weten dat Samsung Pay een zeer gebruiksvriendelijk systeem is. Je meld je aan door op het scherm omhoog te vegen. Vervolgens verschijnen je betaalkaarten in beeld. Je scant vervolgens je vingerafdruk en houdt de smartphone tegen de pinautomaat. In de Samsung Pay app kun je terugkijken tot aan de dertig laatste transacties. Samsung Pay Nederland is dan nog weliswaar niet actief, andere landen van Europa in de vorm van Engeland, Frankrijk Spanje, Zweden en Zwitserland kunnen wel al gebruik maken van Samsung Pay. De gebruikers zijn zeer te spreken over het gebruiksvriendelijke betaalsysteem. Hoewel Samsung Pay in Nederland ook zal gaan werken, heeft de Zuid Koreaanse gigant niets losgelaten wanneer dit precies het geval zal zijn.

Samsung wil de betaalwereld veranderen

De plannen van Samsung om de betaalwereld verder op de kop te zetten gaan gewoon door. Daar is het Nederland niet voor nodig. Nog dit jaar zal er een betaalkaart van Samsung uitkomen. Samsung wil nog net heel erg veel loslaten over deze betaalkaart, maar  heeft wel laten weten dat het meer dan alleen een betaalkaart wordt. De betaalkaart moet Samsung helpen in de uitgestippelde strategie om de betaalwereld te veranderen. Insiders denken dat Samsung wil gaan werken met een soort van digitale portemonnee. De tijd zal het leren.

Samsung Pay ook geschikt voor de mobiele betaalsystemen

Nu al wordt volop betaald met Apple Pay. Dat kan ook prima door gebruik te maken van mobiele pinautomaten, die al volledig zijn ingericht op deze manier van betalen. Dat zal straks ook gelden voor Samsung Pay als dat ook in ons land een wettige betaalwijze wordt. Als Samsung Pay Nederland straks ook werkt en je ziet het groot aantal betaalkaarten en gooit ook Apple Pay bij de betaalwijzen dan lijkt de rol van cash geld definitief uitgespeeld. Als ondernemer dus de hoogste tijd om je daar op voor te bereiden en om de beschikbare mobiele betaalsystemen eens onder de loep te nemen. Dat kan prima elders op dit platform, waar je kennis kunt maken met de verschillende aanbieders van mobiele pinapparatenVergelijk ze en besluit er een te kopen of te huren. Dan ben je klaar voor de toekomst en het nieuwe betalen.

Daarom kiezen slimme ondernemers voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel mobiele pinapparaten & kassasystemen
  • Maak direct een keuze en bespaar tot maar liefst € 450,- per jaar
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten