Pinapparaat beurs

Ook op de beurs is betalen een stuk gemakkelijker geworden tegenwordig. Dit biedt zowel de beursorganisatie als de standhouders bijzonder veel voordelen. Dat dit mogelijk is, is te danken aan het pinapparaat beurs, een mooi voorbeeld van de opmars van het mobiele betaalsysteem. Dergelijke mobiele betaalsystemen maken betalen altijd en overal mogelijk. Daarmee lijkt er ondertussen een einde te komen aan de leidende positie van contant geld. Hoewel het er nog wel degelijk is, wordt er amper nog mee betaald.

pinapparaat beurs
pinapparaat beurs

Mobiele pinautomaat staat voor altijd en overal betalen

Het grote voordeel van een mobiel pinapparaat beurs is dat de klant voortaan altijd en overal met zowel de smartphone, de creditcard en de pinpas kan betalen. Ander groot voordeel is de prijs, Ten opzichte van een vast mobiel pinapparaat zoals we die van de supermarkt kennen, is een mobiel pinapparaat in de vorm van bijvoorbeeld het pinapparaat beurs fors duurder, Dat kan voor de kleinere en middelgrote ondernemers vaak niet uit. Met wat minder transacties en wat minder hoge betalingen is een mobiel pinautomaat een uitstekend alternatief,

Ook contactloos betalen is met het pinapparaat beurs prima mogelijk

En dus laat jij de mensen die zaken met je doen op de beurs voortaan betalen op die manier die zij de voorkeur geven. Zeker is dat contant geld amper nog gebruikt wordt en dat van de moderne manieren speciaal de smartphone betalingen in opmars zijn. Deze vorm van contactloos betalen bied je ook met het pinapparaat beurs aan, Daarnaast kan ook betaald worden door de betaalkaart in het apparaat te steken.

Opmars mobiele betaalsystemen is niet te stoppen

De opmars van de mobiele betaalsystemen zijn niet te stoppen. Daardoor zijn er ook al verschillende uitvoeringen van het pinapparaat beurs beschikbaar, Zo zijn er apparaten die beschikken over een eigen simkaart en daarmee de smartphone in het proces overbodig maken, Doorgaans werken de mobiele pinautomaten met een kaartlezer, Deze zoekt via bluetooth contact met de smartphone of tablet en als die verbinding heeft is betalen nog slechts een fluitje van een cent, De apparaten verschillen ondertussen ook wat betreft functionaliteit, De mogelijkheden worden met de tijd steeds groter.

Je betaalt alleen nog per gemaakte transactie

Nog een voordeel zijn de kosten. Behalve de aanschafkosten heb je verder niet te maken met vaste, maandelijkse kosten. Wel wordt per transactie een klein percentage van het bedrag in rekening gebracht. De mobiele pinapparaten en dus ook het pinapparaat beurs accepteren dezelfde betaalmanieren als de grote vaste pinautomaten. Je weet wel, die in de supermarkt. Je neemt de pinautomaat in deze vorm mee naar elke beurs. Voordeel is dat je  nu ook meteen zaken kunt doen door de klant verschillende betaalopties aan te bieden. Daarmee ben je klaar voor de toekomst en het heden. De verwachting is overigens dat zeker de betalingen met de smartphone steeds verder uitgerold worden en vaker toegepast worden.

Vergelijk de apparaten en bespaar meteen al geld

Voor je een pinapparaat beurs gaat aanschaffen, doe je er ook vanuit kostenperspectief zeer verstandig aan eerst kennis te maken met de aanbieders van de apparaten. Dat kan elders op dit platform. Vervolgens ga je ze vergelijken op de aanschafprijs, de functionaliteiten en de transactiekosten. Pas dan besluit je welk pinapparaat beurs voor jou geschikt is en welk apparaat je gaat kopen of huren.