Mobiel pinautomaat

mobiel pinapparaat
mobiel pinautomaat

Als ondernemer is er geen ontkomen meer aan. Zonder een mobiel pinautomaat namelijk, loop je omzet en geld mis. Er zijn tegenwoordig nog maar weinig mensen die contant geld op zak hebben. In die wetenschap moet je als ondernemer de klant de mogelijkheid geven om wel een product of dienst af te nemen en te betalen. En dat kan dus meer dan uitstekend met een mobiel pinautomaat. Je neemt het mobiele pinautomaat overal mee naar toe en maakt zo pinbetalingen, betalingen met de creditcard en met de smartphone mogelijk. En dus loop je geen omzet en dus geen geld meer mis. En zo biedt het apparaat voordeel aan zowel de ondernemer as aan de consument.

 

Ideaal voor de kleine ondernemer en de reizende ondernemers

Werken met een mobiel pinautomaat is ideaal voor de kleine ondernemers en voor die ondernemers die veel onderweg zijn. Die op locatie hun werk doen. Je biedt de klanten steeds de mogelijkheid om op de meest gebruikte en dus gebruikelijke manieren betalen mogelijk te maken. Werken met een mobiel pinautomaat is gemakkelijk. Je maakt een account en download de app. De kaartlezer zoekt als er betaald moet worden via Bluetooth contact met de smartphone of je tablet. Via de app voer je heel simpel het te betalen bedrag in en de klant kan contactloos of door de pas in het apparaat te steken afrekenen. Kind kan de was doen. Er zijn zelfs uitvoeringen van het mobiele apparaat die de klant meteen na betaling een e-mail sturen als bewijs van betaling. En zo wordt steeds meer mogelijk met mobiele pinapparaten. Zelfs wat betreft het design zijn de apparaten er de afgelopen jaren sterk op vooruit gegaan. Wellicht kies je een apparaat in de bedrijfskleuren.

Er is keuze genoeg als het gaat om het mobiele pinautomaat

Je hebt behoorlijk wat te kiezen als het gaat om mobiele pinautomaten. Ook het aantal aanbieders van het onmisbare apparaat wordt groter en groter. Je kunt bovendien kiezen voor het kopen of het huren van een mobiel pinautomaat. Uiteraard maak je als ondernemer zelf de afweging, gebruik je een dergelijk pinautomaat nooit of alleen gedurende een paar dagen per jaar op de markt? Dan is huren een interessante optie. In zo goed als alle andere gevallen is het financieel aantrekkelijker om een apparaat te kopen.

Kosten spelen een doorslaggevende rol bij de keuze voor een aanbieder

Bij de overwegingen die je maakt welk apparaat van welke aanbieder je kiest, spelen de kosten uiteraard een rol. De hoogte die gevraagd wordt per transactie speelt een rol, net als de eenmalige kosten. Voor ondernemers is het bovendien interessant om te checken en te vergelijken hoe lang het duurt voor het met de smartphone, pinpas of creditcard betaalde geld op je eigen bankrekening gestort is. En of die storting geld kost.

Vergelijk eerst de apparaten voor je overgaat tot koop of huur

Daarom is het goed om elders op dit platform de verschillende apparaten goed met elkaar te vergelijken. Alleen dan kun je de voor jou beste beslissing nemen en koop je dat apparaat dat bij jou en jouw onderneming past. Maak daarom eerst uitgebreid kennis met de aanbieders van mobiele pinapparaten en neem dan pas een beslissing. Een moderne ondernemer kan simpelweg niet langer zonder een mobiele pinautomaat. Het mooie is dat je het compacte apparaat gewoon in je broekzak meeneemt. Ondanks dat compacte formaat is het apparaat echter van onschatbare waarde geworden voor ondernemers. Zij kunnen het kleine apparaatje al lang niet meer missen.