Kassasysteem restaurant

kassasysteem restaurantEigenlijk dekt de naam kassasysteem restaurant al lang niet meer de lading. Een kassa doet vermoeden dat het vooral om het betalen van de klant gaat. Daarmee is echter slechts een fractie van de mogelijkheden van een dergelijk kassasysteem benoemd. Want de vraag die opdoemt na het bestuderen van een kassasysteem restaurant is wat het systeem eigenlijk niet kan.

Kassasysteem restaurant maakt het werk gemakkelijker

Kort gezegd kun je stellen dat het werken door een kassasysteem restaurant in elk geval een stuk gemakkelijker wordt, en dat op alle vlakken. Want waar moet je eigenlijk beginnen als het gaat om de functionaliteiten van een dergelijk systeem. De gasten worden beter en sneller bediend, je synchroniseert de menu’s voor de verschillende maaltijd bezorg platform, je managet de bestellingen en kunt door goed gebruik van het kassasysteem restaurant zelfs een nieuwe doelgroep bereiken. Je koppelt het systeem gemakkelijk aan bijvoorbeeld het platform van Thuisbezorgd.nl en ziet alle online bestellingen op een scherm. Voorts biedt het een online reserveringssysteem en kun je de menu’s gemakkelijk online plaatsen.

Maak met het kassasysteem een gedegen vloerplan

Met het zeer gebruiksvriendelijke kassasysteem restaurant ben je in staat een gedegen vloerplan te maken zodat het bedienend personeel steeds weer waar het met zijn. Via het systeem volg je de bestelling naar de verschillende tafels en houd je het vloerplan in de gaten. Natuurlijk kun je met dit kassasysteem de gasten de optie bieden contactloos te betalen, zijn gesplitte rekeningen mogelijk en reserveer je de gegeven fooien. De klant kan met een swipe of klik betalen, uiteraard met pinpas, creditcards en ook met een waarde- of cadeaubon. Met het systeem kun je rekeningen openen op naam van de gasten en zo hebben de klanten een naam en niet langer een nummer.

Bekijk en vergelijk de systemen elders op dit platform

Als je begint met ondernemen en je opent een zaak, dan wil je graag doorgroeien. Dan wil je graag een tweede of zelfs derde zaak openen. Het mooie is dan dat je gewoon net hetzelfde kassasysteem restaurant kunt blijven werken. Het systeem groeit dus met jouw onderneming mee. Nog een reden om ook te kiezen voor een geavanceerd kassasysteem is dat je efficiënter kunt werken, dat je gebruik kunt maken van allerlei tools en dat je de bestelling met een klik doorstuurt naar de keuken. Ben je nog niet helemaal thuis in de wereld van kassasystemen? Check dan elders op dit platform alle relevante informatie. Je krijgt er een mooi overzicht van de beschikbare kassassystemen die je bovendien gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Check in dat kader ook eens de mobiele pinapparaten die beschikbaar zijn. Want de wereld van de mobiele betaalsystemen heeft een vlucht genomen de afgelopen jaren.

Rapportage over de omzet van de maand

De moderne kassasystemen voor restaurants is bovendien in staat om de omzet van de dag, de week of de maand te analyseren en die vorm te geven in een rapport. Zo krijg je ook inzicht in welke producten wel en welke beduidend minder populair zijn bij de gasten en eventueel de menukaart aanpassen. Het maakt dat je voortaan beslissingen neemt op basis van data en niet langer op basis van je gevoel. Uiteraard kun je met een app op je smartphone of tablet werken met een kassasysteem horeca. Ook dat biedt de nodige flexibiliteit en zorgt ervoor dat sneller bestellingen opgenomen kunnen worden en de klant dus minder lang hoeft te wachten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een restauranthouder kan simpelweg niet zonder een specifiek kassasysteem, een systeem dat structuur biedt in je zaak.