myPOS

myPOS staat bekend om de geïntegreerde en betaalbare betaaloplossingen. De apparaten van deze aanbieder veranderen de wijze waarop jij als ondernemers kaartbetalingen op alle kanalen accepteert. Dit zowel aan het loket, online en via mobiele apparaten. Want de tijden zijn veranderd. Contante betalingen zijn nadrukkelijk naar de achtergrond verbannen. Wil jij als ondernemer nooit ergens geld laten liggen dan moet je simpelweg een beroep doen op de mobiele betaalsystemen die beschikbaar zijn, myPOS is een grootheid op dat gebied.

myPOS
myPOS

myPOS werkt ook prima zonder smartphone en zonder een app

Kijken we naar de mobiele betaalterminals die myPOS aanbiedt, dan ontdekken we terminals die altijd en overal pinpassen creditcards en betalingen met de smartphone mogelijk maken. Bijzonder is wel dat alle terminals als zelfstandige terminal werken. Ze kunnen het dus prima af zonder en smartphone en apps. De terminals zijn namelijk standaard uitgerust met een simkaart met een onbeperkte databundel. Opvallend zijn verder de zeer lage transactiekosten die myPOS hanteert en de uitstekende service die daarnaast geboden wordt. Bij myPOS geen dure contracten en abonnementen. En dat zal je als ondernemer zeker aanspreken.

Er is veel te kiezen als het gaat om de mobiele betaalterminal

MyPOS kan maatwerk bieden getuige het enorme aanbod aan mobiele betaalterminals die het aanbiedt. Je hebt veel te kiezen bij deze aanbieder in de vorm van onder meer de Go, de Mini, de Combo zwart, de Mini Ice, de Smart N5 rood en de Smart. Daar zit altijd dat mobiel pinapparaat tussen die tegemoet komt aan al jouw wensen. De aanbieder maakt het helemaal af met een reeks accessoires in de vorm van bijvoorbeeld de Hub-wit, de Hub+ de Integra en de Mini.

Geen enkele ondernemer wil ergens geld en omzet laten liggen

De aanbieder van mobiele pinautomaten stellen elke ondernemer in staat om de vruchten te plukken van innovatie en moderne technologieën. Het stelt je als ondernemer in staat om een oplossing te creëren voor alle betaalvraagstukken en om op die maner verder door te groeien. Betalen met de pinpas, creditcard en de smartphone is het nieuwe betalen. Je loopt als ondernemer geld mis als je niet steeds deze betaalmogelijkheden biedt. En als je nou een ding niet wilt dan is het wel het mislopen van geld en omzet. Met mobiele pinapparaten kan dat prima. Je biedt dan altijd en overal de moderne betaalgelijkheden. Zo ontgaat je niets en laat je nergens een euro liggen.

Bijdrage aan de realisatie van een nieuwe wereld van betalingen

myPOS combineert zo zegt het zelf, de nieuwste betaaltechnologieën en verbeeldingskracht en ervaring. Op die manier wil het een steentje bijdrage aan het realiseren van een nieuwe wereld van betalingen. Die nieuwe wereld staat vol van de innovaties en vrijheid, zoals flexibiliteit, groeimogelijkheden ook belangrijke waarden zijn voor deze aanbieder van mobiele betaalsystemen.

Kijk, vergelijk en kies voor koop of huur

Je kunt de apparaten van myPOS prima vergelijken met de producten van andere aanbieders elders op dit platform. Vergelijk de eenmalige kosten en de transactiekosten en overweeg of je een mobiel pinapparaat gaat kopen of huren. Wie verstandig is, doet dat snel. Voor je straks wel onnodig geld en omzet laat liggen.