Kassasysteem retail

kassasysteem retail

Door te kiezen voor een modern kassasysteem retail ben je helemaal klaar voor een nieuw tijdperk. Je gaat werken met de technologie van de toekomst en bovendien stimuleert een kassasysteem retail de on- en offline verloop. Voorts bespaar je tijd en verhoog je de omzet. Investeren in een kassasysteem retail is dan ook de moeite waard en iets dat zich vanzelf terug verdient.

Kijk, vergelijk en kies dat kassasysteem dat bij je past

Ja, de kassa is ook nog steeds in staat om de klant te laten betalen voor de producten die het koopt. Uiteraard kun je de klant contactloos laten betalen en dat in de wetenschap dat dit op zeer veilige wijze gebeurt. De klant kan al met een klik betalen met de creditcard, cadeaubon en pinpas. De systemen zijn fraudebestendig. Met het kassasysteem retail neem je afscheid van de papierloze bon en mail je de bon gewoon naar het e-mailadres van de klant. En zo zijn de mogelijkheden van dit kassasysteem ongelooflijk groot. Groot is ook het aantal aanbieders van dergelijke systemen, daardoor kan het nog best lastig zijn het voor jou geschikte systeem te vinden. Op dit platform word je een handje geholpen en vind je een selectie van de beste kassasystemen. Vergelijk ze en maak vervolgens een keuze. Behalve kassasystemen voor retail vind je ook speciale systemen voor restaurant en horeca. Voorts vind je hier alle mogelijke informatie over de kassasystemen en ook over mobiele pinapparaten.

Stuur gemakkelijk de leukste aanbiedingen naar je klanten

Terug naar het kassasysteem voor de retail. Het systeem importeert gemakkelijk de voorraad van de fysieke winkel en regel je de verzendingen allemaal vanuit de backoffice. Het systeem heeft ingebouwde tools die je helpen om de SEO te verbeteren en meer mensen naar je webshop te lokken. Met de moderne kassasystemen voor de retail transformeer je iedere klant tot een vaste klant. Dit niet in de laatste plaats omdat je vanuit het systeem eenvoudig een loyaliteitsprogramma samenstelt en je de leukste aanbiedingen naar je klanten stuurt. Daarin kun je differentiëren; met een druk op de knop bedien jij je online klanten, een andere knop en je verrast de bezoekers van je fysieke winkel. Op die manier worden herthaalaankopen op de best mogelijke wijze aangemoedigd.

Systeem is gemaakt om te groeien

Nog iets belangrijks. Met een kassasysteem retail weet je zeker dat je altijd voldoende voorraad hebt. Je kunt je voorraad overigens in real-time bijhouden in je kassasysteem. Door slim voorraadbeheer toe te passen bescherm je het hart van je bedrijf en heb je alle data steeds op een centrale plaats. Je kunt de voorraden prima managen vanuit hetzelfde kassasysteem als dat je gebruikt voor je fysieke winkel en met ingebouwde inkooporder centraliseer jij de inkopen. De systemen zijn gemaakt om te groeien. Open je een tweede of derde vestiging? Geen probleem, want ook die manage je heel simpel met een en hetzelfde kassasysteem retail. In dat geval kun je de voorraad gewoon beheren tussen de twee locaties, gewoon door simpel met snelle en eenvoudige product transfers te werken.

Monitor ook het presteren van je personeel

Het mooie is dat het kassasysteem je steeds een actueel overzicht geeft van de verkopen, je omzet en de trends die je aangereikt krijgt middels ingebouwde retail rapporten. Je houdt zo ook de kosten, de marges, de negatieve voorraad en transfers nauwkeurig bij. Met al deze data kun je op basis van data bedrijfsbeslissingen nemen en hoeft dat niet langer op gevoel. Want gevoel kan je in de steek laten. Ook het presteren van je personeel houd je bij met dit kassasysteem. Hoeveel mensen zou je eigenlijk aan moeten nemen om al deze (en nog veel) taken uit te voeren?