Kassasysteem

kassasysteem

Wat kan een kassasysteem eigenlijk niet? Die vraag doemt automatisch op als je ervaart wat de moderne systemen allemaal kunnen. Hoewel ze in essentie ontwikkeld zijn om te zorgen dat de klant zijn gekochte spullen kan betalen, manage je met de huidige systemen zoveel meer. Niet voor niets zijn kan geen enkele goede ondernemer nog zonder een multifunctioneel kassasysteem. Want een dergelijk systeem neemt je als ondernemer gewoon heel veel werk uit handen. Op dit platform lees je alles over de verschillende kassasystemen, en kun je die prima met elkaar vergelijken om vervolgens precies dat systeem te kiezen dat bij jou en jouw branche en bedrijf past.

Kassasystemen: veel meer dan alleen betalen

Met een kassasysteem is heel erg veel meer mogelijk dan alleen maar afrekenen. Het is misschien ietwat gechargeerd, maar met de moderne kassasystemen manage je toch een heel behoorlijk deel van het reilen en zeilen van (al) je winkels. Van artikelenbeheer, sales en acties tot voorraadbeheer en contactloos betalen. Het moderne kassasysteem kan het allemaal en kan bovendien maatwerk leveren. Dit omdat een retailer nou eenmaal andere wensen en eisen heeft dan de gemiddelde horecaondernemer.

Realtime data analyse en voorraadbeheer

Wie een blik werpt op de verschillende kassasystemen die er zijn, die zou haast vergeten dat het kassasysteem toch ooit bedacht is om het voor klanten mogelijk te maken hun aankopen te betalen. Met de huidige kassasystemen doe je hee veel meer dan alleen het mogelijk maken van betalingen. Zo regel je met een en hetzelfde systeem verschillende winkellocaties. Het voorraadbeheer was nooit eerder zo eenvoudig terwijl het systeem van nu ook in staat is je een realtime data analyse te bieden. De gegevens worden doorgaans opgeslagen in de cloud.

Zeer gebruiksvriendelijke systeem

Hoeveel functionaliteiten een kassasysteem ook heeft, iedereen kan er prima mee werken.  De systemen vallen op door de grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Zoals gesteld kun je de verkopen, producten en belangrijke rapportages gemakkelijk in de cloud opslaan.  Je logt met een speciale app overal en altijd in om meteen inzicht te krijgen in de voorraad, de betalingen en andere belangrijke data. De consument denkt dat het kassasysteem het systeem is dat met één druk op de knop de verkoop afrondt, de kassalade opent en de kassabon uitprint. Is beginsel klopt dit ook. Het is echter veel meer dan dat.  Want afhankelijk van in welke branche je actief bent kun je je eigen kassasysteem samenstellen. Je kiest precies die functionaliteiten die binnen jouw bedrijf gewenst zijn.

Voor elke branche een perfect kassasysteem

Het moderne kassasysteem is overal op voorbereid. Het toevoegen van kortingen, retourneren en het aanbieden van alle mogelijke betaalmethoden? Het is voor geen enkel goed kassasysteem een probleem. De functionaliteiten manage je met een overzichtelijk dashboard, die je ook al naar eigen inzicht indeelt. Je vinkt gewoon aan wat je belangrijk vindt. Voor de horeca zijn er speciale features die de ingrediënten en de tafelbezetting eenvoudig managen. Zelfs de urenregistratie houd je ermee bij.   Afhalen en bezorgen of een koppeling aan een externe bezorger als Thuisbezorgd.nl? Geen enkel probleem. Heb je als ondernemer een webshop en een fysieke winkel? Dan laat je die beide gewoon draaien op een en hetzelfde systeem.

Draadloos betalen

Het kassasysteem maakt het mogelijk om aanbiedingen naar alleen de klanten van je webshop te sturen. Of juist alleen die groep mensen die in je fysieke winkel komt. Iedereen een leuke korting of aanbieding sturen kan uiteraard ook. Uiteraard wordt de consument steeds de best mogelijke veiligheid geboden en kun je ook gewoon draadloos betalen. En zo kun je de conclusie trekken dat er voor elke branche een perfect systeem op maat is.

Daarom kiezen slimme ondernemers voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel mobiele pinapparaten & kassasystemen
  • Maak direct een keuze en bespaar tot maar liefst € 450,- per jaar
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten