Kassasysteem kledingwinkel

kassasysteem kledingwinkel

Ook als je een kledingwinkel hebt kun je prima een beroep doen op een kassasysteem dat volledig is toegerust op deze branche. Het systeem stroomlijnt on- en offline verkoop en beheren, importeren, organiseren en verkopen was nooit eerder zo eenvoudig. Bovendien win je met een kassasysteem kledingwinkel kostbare tijd omdat je gewoon veel sneller werkt.

Importeer gemakkelijk meerdere producten tegelijk

Met het kassasysteem kledingwinkel ben je in staat een voorraad database te beheren voor alle locaties en voor je webshop. Je maakt bovendien eenvoudig productiematrixen op basis van vormen en afwerkingen en met het systeem kun je prima meerdere producten tegelijk importeren. Voorts is het mogelijk om gemaakte tags en categorieën toe te voegen. Op die manier kun je sneller producten vinden op basis van onder meer merk, kleur en maat.

Schakel snel tussen de verschillende vestigingen van je winkel

Voor een kledingwinkel is de voorraad erg belangrijk. Met een kassasysteem kledingwinkel importeer je met een klik de voorraad van de fysieke winkel naar de webshop en synchroniseer je locatie informatie. Het systeem bespaart je tijd en je koopt op veel effectievere wijze in. Met een druk op de knop transfer en verwissel je producten tussen de verschillende locaties. Je stelt gemakkelijk nabestellingspunten in en je bestelt gewoon ineens bij verschillende leveranciers door gebruik te maken van flexibele inkooporders. Ook kun je masterorders creëren om zo de voorraad op verschillende locaties aan te vullen.

Kijk en vergelijk en koop het beste kassasysteem kledingwinkel

Niet elke ondernemer zal precies op de hoogte zijn van het aanbod aan kassasystemen en de mogelijkheden die de systemen hebben. Als je toch de overstap wilt maken is het daarom verstandig eerst de informatie die je elders op dit platform vindt goed te lezen. Bovendien vind je er een selectie van de beste kassasystemen. Vergelijk die met elkaar om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Uiteraard zijn er meer dan alleen kassasystemen voor kledingwinkels, want er is een systeem voor winkels, retail, detailhandel, restaurants en de horeca. Je vindt dus altijd precies dat aanbod dat aansluit bij jouw onderneming en jouw branche.

Beslis op basis van actuele data

Via de voorraadrapporten blijf je op de hoogte van de retourneringen en de negatieve voorraad. Ook blijf je steeds op de hoogte met het kassasysteem kledingwinkel van de omzetten per dag en de seizoentrends. Deze verkooprapportage bieden je steeds een actueel overzicht en die helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen. Die beslissingen kun je nu staven aan de hand van data, voorheen nam je die als ondernemer veelal op gevoel. En dat gevoel kon je nog wel eens in de steek laten.

Zorg dat de klanten steeds weer terugkomen

Ook voor een kledingwinkel is het belangrijk te zorgen dat klanten steeds terug blijven komen. Daarom zet je met een kassasysteem kledingwinkel zelf een loyaliteitsprogramma. Met een zeer bruikbare marketing tool organiseer je een leuke e-mailcampagne. Zo werk je aan het opzetten van een trouwe klantenkring. Ondanks de features en mogelijkheden van het kassasysteem kledingwinkel is het een zeer gebruiksvriendelijk systeem.  Iedereen kan er mee uit de voeten. De kassasystemen hebben in het geval dat je toch tegen problemen aanloopt in vrijwel alle gevallen een uitstekende klantenservice. De support is vaak 24/7 voor je paraat.